IMG_0468

Week van de Kelderresten

een buitenkans!

02/05/2020

Van 3 mei tot 10 mei 2020 kan u bij Cave Gaëlle genieten van enkele ‘kelderrestentoppers’.

Vaak bestellen klanten 1, 2 , 3 ,… flessen waardoor er onvolledige dozen beschikbaar zijn.  Deze aantallen bieden wij nu aan in ‘kelderrestenactie’.

Daarnaast zijn er ook een aantal mooie toppers die we in aanbieding plaatsten om plaats te maken voor nieuwe oogsten, of omdat het huis ons gamma verlaat.

Wij staan gekend om een dynamisch gamma, vandaar…

Hieronder kan u de kelderlijst vinden.  Interesse?  Stuur ons vlug een email met uw bestelling en vanaf 12 flessen leveren wij de wijnen, binnen een straal van 30km, gratis bij u aan huis. Uitzonderlijk worden de wijnen per aangeboden minimumhoeveelheid van 6/soort verkocht, tenzij mindere voorraad. een uitzondering wordt gemaakt voor de exclusieve botteling van ‘Blokhuis’ en ‘Homenagem’. Deze kunnen afzonderlijk besteld worden zodat er meerdere klanten nog kunnen genieten van deze heerlijke wijnen.

 

Graag wat meer uitleg over de wijn: geef de naam in via de zoekfunctie op de website en u zal meteen alle info te zien krijgen!

Op = Op!

Bestellijst Week van de kelderresten

Graag een bestelling plaatsten?  Stuur ons uw bestelling via mail en u hoort snel van ons: cavegaelle@telenet.be

Cheers.

Deel deze pagina:
Cave Gaëlle maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?