IMG_9649

Coquilles en geparfumeerd droogijs

13/07/2019

Indrukwekkend en een beleving ten top!

Ik maakte een carpaccio van coquilles.  Op het laatste moment besprenkelde ik de coquilles met wat olijfolie en chardonnayazijn. Als kruiden gebruikte ik fijngesnipperde munt. Dit zorgde een frisse toest van het gerecht.

Het droogijs parfumeerde ik eveneens met munt.  Ik maakte een sterke muntthee, die ik warm over het ijs goot. Dit zorgde voor een ‘geurwolk’ van muntover de tafel. Een meerwaarde voor het gerecht!

Het droogijs haalde ik bij N-Ice Clean in Maldegem. (www.droogijskopen.be)

Deel deze pagina:
×
Cave Gaëlle gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Meer informatie
Alle cookies aanvaarden
Voorkeuren bewaren Terug