IMG_5340

Exclusieve rondleiding & degustatie op Wijngoed Kapelle

5 september om 19.30h

21/07/2019

Op donderdag 5 september aanstaande kan u genieten van een exclusieve inkijk op het Wijngoed Kapelle, Kapelleweg 24, te 8700 Schuiferskapelle/Tielt.

Om 19.30h ontvangen we u met een glas witte bubbels van het domein! Daarna neemt Belgisch kunstenaar Philippe Gouwy u mee door de monumentale tentoonstelling op het domein. De tentoonstelling was tot voor kort te zien in het Middelheim in Antwerpen.

Na deze korte voorstelling zullen de gepassioneerde wijnbouwers, dhr. & mevr. Audenaert – Van Den Bussche u laten kennis maken met hun verhaal achter de fles: een kort bezoek aan de wijngaarden, de cuves, …

Nadien sluiten we de avond af met een degustatie van het volledige gamma van dit veelbelovend Belgisch wijndomein: mousserend rosé, witte wijn, roséwijn & hun versterkte wijn.

Het einde is voorzien rond 21.30h

Wilt u er graag bij zijn? Stuur ons dan een email met uw gegevens en het aantal personen naar info@cavegaelle.be (deze avond wordt u gratis aangeboden)

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt.

Ik kijk er alvast naar u u te mogen begroeten op dit schitterende wijndomein!

 

Deel deze pagina:
Cave Gaëlle maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?