551913C8-E9F0-4B6C-9FBE-C59F3912A530

Gebrande asperges & garnalen

14/04/2020

Ingrediënten: asperges, garnalen, notenolie, veldsla, olijfolie, pezo, bunsenbrander

  • asperges reinigen en koken
  • dressing maken van oliefolie, notenolie, peper, zout.  Opgelet, niet té veel notenolie gebruiken, is vrij dominant van smaak.
  • gekookte asperges op bakplaat leggen, rijkelijk besprenkelen met olijfolie en kort branden met de bunsenbrander
  • dresseren, veldsla ertussen, garnalen op bord & afwerken met de notendressing

Als wijn koos ik voor de zeer fijne  ‘Le S des Poëte’ van Guillaume Sorbe. Deze uiterst fijne & gastronomische Sauvignon de Touraine gaf een extra diepgang aan dit gerecht.

Deel deze pagina:
×
Cave Gaëlle gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Meer informatie
Alle cookies aanvaarden
Voorkeuren bewaren Terug