551913C8-E9F0-4B6C-9FBE-C59F3912A530

Gebrande asperges & garnalen

14/04/2020

Ingrediënten: asperges, garnalen, notenolie, veldsla, olijfolie, pezo, bunsenbrander

  • asperges reinigen en koken
  • dressing maken van oliefolie, notenolie, peper, zout.  Opgelet, niet té veel notenolie gebruiken, is vrij dominant van smaak.
  • gekookte asperges op bakplaat leggen, rijkelijk besprenkelen met olijfolie en kort branden met de bunsenbrander
  • dresseren, veldsla ertussen, garnalen op bord & afwerken met de notendressing

Als wijn koos ik voor de zeer fijne  ‘Le S des Poëte’ van Guillaume Sorbe. Deze uiterst fijne & gastronomische Sauvignon de Touraine gaf een extra diepgang aan dit gerecht.

Deel deze pagina:
Cave Gaëlle maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?