grapevine-g88e3b27df_1920

GROTE LENTEDEGUSTATIE

nieuwe domeinen, vertrouwde klassiekers en verfrissende rosé

09/03/2023

Onze grote, sfeervolle lentedegustatie boordevol nieuwe domeinen, vertrouwde klassiekers en verfrissende rosé komt er weer aan.

Op vrijdagavond en zaterdagnamiddag 21 & 22 april kan u komen genieten van een honderdtal wijnen uit hoofdzakelijk Italië, Frankrijk en uiteraard een selectie zomerse bubbels.

Voor Italië kiezen we o.a. voor nieuwe creaties van Sting, een uitbreiding van het gamma van Antinori, pure authenticiteit van Cantine Dei en Masseria Cuturi 1881 en nog enkele andere verrassingen.

Op de Franse tafel kan u kennis maken met het schitterende domein Château Roquefort‘ regio Entre-deux-Mers: een aanrader!!!

Uiteraard wordt ook ook de Provence niet vergeten met onze vertrouwde klassiekers Château Font du Broc, Les Domaines Ott*, Château Vaudois en dit jaar is ook Château Roubine van de partij: een hoogstaande Cru Classé met finesse!

Onze rosé afdeling wordt uitgebreid met een de Italiaanse revelatie van Antinori; in bijna elke hoogstaande beachbar van Saint-Tropez ‘Sof’ op de kaart, maar daarnaast ook een verrassende rosé uit Bordeaux en de Provence.

Qua bubbels kies ik deze keer voor de nieuwe, zomerse Spumante van Sting, enkele Franse klassiekers en ook nog een nieuwe creatie van Domein Chapoutier uit de Rhône.  De champagne Blanc de Blancs Grand Cru en de rosé van Boizel is ook een aan te raden proever, naast de Esprit Nature van Henri Giraud (met prijzen overstelpt) en waarschijnlijk ook enkele topflessen van Laurent Perrier!

Uiteraard diverse acties tijdens dit degustatieweekend en… ook enkele toffe kelderresten (einde jaargang of stopzetting samenwerking domein)

Even op een rij:

  • Wanneer: Vrijdag 21 april tussen 17.00h & 21.30h  en Zaterdag 22 april tussen 13.00h en 17.30h
  • Locatie:  ‘De Schuur’  Stationsstraat 211, 9880    Aalter
  • Vrije toegang
  • Degustatielijst: weldra beschikbaar
  • Degustatielijst kelderresten: Kelderresten Lentedegustatie 2023

Het team van Cave Gaëlle heet er u alvast van harte welkom.  Breng gerust vrienden en familie mee en kom genieten van enkele heerlijke ontdekking voor de lente & de zomer! (geen voorafgaandelijke inschrijving)

Deel deze pagina:
Cave Gaëlle maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?