Lanm insta

Pure zuiderse smaken!

25/06/2017

Deze avond eens gewerkt met lam en wortelen.

Het lam heb ik licht gekruid en kort aangebakken.  De wortelen werden verwerkt tot verschillende structuren: frietjes, zalf, chips.  Hierbij heb ik een lichte roomsaus gemaakt die ik op smaak bracht met wat zomertruffel en mosterd.

Als wijn koos ik voor de  SAINT ROCH VIEILLES VIGNES ROUGE: Grenache Noir en Syrah. De toetsen van gedroogd fruit en heerlijke mooie kruidigheid zorgden voor een zalige  combinatie bij dit gerecht! Heel soepele wijn om te drinken.  Deze wijn is uiteraard verkrijgbaar in het gamma van Cave Gaëlle aan €8,75/fles.  (Meer info op https://www.cavegaelle.be/domaine-saint-roch-nu-gamma/)

Deel deze pagina:
×
Cave Gaëlle gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Meer informatie
Alle cookies aanvaarden
Voorkeuren bewaren Terug