Op maandag 8 juli was Cave Gaëlle exclusief uitgenodigd in ‘Pavillon Ledoyen’ van Yannick Alléno *** voor een bezoek aan het Event ‘Le Salon des Champagnes & des Pâtisseries Fines.
Een foodpairing tussen de grootste topchampagnes en de fijnste gastronomie. Heel wat topchefs uit de pâtisseriewereld waren aanwezig: Aurélien Rivoire, Nina Métayer, James Berthier,…
De chefs gaven het beste van zichzelf tijdens de workshop & de degsutatie nadien was schitterend.
Het domein Gosset, waar Cave Gaëlle ook verdeler van is, liet mij genieten van hun uitzonderlijke champagnes. Hun ‘Petite Douceur’ Rosé was dé perfecte match bij de heerlijke desserts.
De ontmoeting met domaine Barons de Rothschild was hartelijk! Een prachtige degustatie van hun gamma, inclusief hun knappe Cuvée 2010.
Ook Champagne Deutz, Champagne De Sousa, Billecart-Salmon, Joseph Perrier, MAilly, Nathalie Falmet & Taittinger kon ik ruimschoots degusteren.
Binnenkort komt de uitbreiding van het gamma er aan voor de domeinen Gosset en Barons de Rothschild.
- Le Salon
- Pavillon Ledoyen
- Champagne Barons de Rothschild
- Champagne Barons de Rothschild
- Ontmoeting met Chef Jean Jacques Bugat
- Champagnes en dessert: zalig!
- een klassiekr in Frankrijk
- Creatie van een topchef!
- Aurélien Rivoire
- Nina Métayer