holiday-table-1926946_1920

Let's taste the stars together 4.0

Gastronomsich Champagnediner
Champagne Boizel - Restaurant Compagnique
Gandert Van Hulle Chevalier de l'Ordre des Coteaux de Champagne

05/10/2025

Na het grote succes van de voorbije edities en door de vele vragen, ben ik zeer verheugd u een nieuw gastronomisch diner te mogen aankondigen.

Op donderdag 4 december, vrijdag 5 december & zaterdag 6 december kan u genieten van een gastronomisch topmenu.

Samen met Chef Tim Vervynck, Mastercook of Belgium, zijn echtgenote Angélique van Restaurant Compagnique & Florent Roques-Boizel van Champagne Boizel, stelde ik een schitterende combinatie samen van heerlijke gastronomsiche topgerechten en al even heerlijke champagnes.

De avond start telkens om 19.30h stipt en er zijn per avond slechts 14 plaatsen beschikbaar.

Het menu

  •  Langoustine       Balfégo tonijn         Foie ganache        Iberico bellota, verse truffel   (amuses)

Champagne Boizel ‘Ultime Zéro’ &  Champagne Boizel ‘Brut Réserve

 

  • Coquille ‘Dieppe’ & kaviaar

Champagne Boizel ‘La Côte’ Blanc de Blancs premier cru

 

  • Kabeljauw & plankton

Champagne Boizel Vintage 2015

 

  • Hertenkalf  & trompette de la mort

Champagne Boizel Jayou de France 2012

 

  • Tarte tatin muscovado &  ijs

Ratafia Nouvelle Vague

 

  • Mignardises & koffie

De prijs per persoon bedraagt €250 p.p.  champagnes, waters en koffie inbegrepen tijdens het diner.

Inschrijven voor deze gastronomische avond op topniveau kan  via mail naar cavegaelle@telenet.be. Bezorg ons uw gegevens evenals het aantal personen. Nadien ontvangt u van ons alle verdere info omtrent de betaling.  Uw reservatie is pas definitief na ontvangst van uw overschrijving.

Opgelet: gezien het beperkt aantal plaatsen worden de inschrijving in volgorde van ontvangst van reservaties aanvaard.

Annulaties onder volledige terugbetaling van de reservatie worden aanvaard tot 23 november.  Annualties na 23 november worden aanvaard onder terugbetaling van de helft van het bedrag, zijnde €125 p.p.

Ik kijk er alvast naar uit u te mogen verwelkomen tijdens dit uitzonderlijk gastronomisch event in het intieme kader van Resaturant Compagnique te Lievegem (Vellare 93)

Met vriendelijke groeten

Gandert Van Hulle

Chevalier de l’Ordre des Coteaux de Champagne – Champagne Specialist Comité Champagne Epernay

 

×
Cave Gaëlle gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Meer informatie
Alle cookies aanvaarden
Voorkeuren bewaren Terug