IMG_0896

Mangalica & Champagne Boizel Blanc de Noirs

een geslaagde combinatie

22/07/2019

Een heerlijk stukje Mangalicavarken op de Big Greenegg.

Als groenten koos is voor jonge wortelen die ik licht liet marineren. (met smaakaccent kaneel in de marinade)

Nadien de wortelen op de grilll, samen met wat schijfjes aardappel.

De keuze voor een bijpassende wijn is hier toch wat verrassend: de Champagne Blanc de Noirs van het huis Boizel. Deze fruitige, zachte champagne gaf een perfecte combinatie met het grillgerecht, de zoetheid van de wortelen en het lichte kaneelaccent.

Frisse combinatie!

Deel deze pagina:
×
Cave Gaëlle gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Meer informatie
Alle cookies aanvaarden
Voorkeuren bewaren Terug