AE932879-8AD6-45C2-BCF8-F3DBFE2842EA

Parelcouscous & kabeljauw

15/04/2020

Licht en lekker, zo kan je dit gerecht omschrijven.

Ingrediënten: parelcouscous, kabeljauw, kruiden, spinazie, teentje look, olijfolie

  • parelcouscous gaar koken
  • Spinazie wassen en in wat olijfolie smelten.  Tijdens het smelten de spinazie constant omroeren met een vork waarop het teentje look zit.  Zo krijgt de spinazie een frisse smaak.
  • Kabeljauw kruiden en bakken
  • Couscous mengen met wat spinazie
  • Couscous dresseren in vorm, laagje uitgelekte spinazie erboven en daarop de kabeljauw
  • het geheel besprenkelen met een lekkere olijfolie.  Ik gebruik de befaamde Creta Gold, een prijsbeestje uit de Griekse keuken!

Bij dit gerecht hoort uiteraard een wijn met wat body maar toch heel veel frisheid.  De witte Graves van Château de Chantegrive is hier een perfecte keuze bij.

Deel deze pagina:
×
Cave Gaëlle gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Meer informatie
Alle cookies aanvaarden
Voorkeuren bewaren Terug