IMG_8759

Sla op de grill

09/01/2020

Gewoon anders, maar eenvoudig en lekker: sla op de grill samen met gamba’s

  1. De krop sla doormidden snijden en kort grillen
  2. Rijkelijk overgieten met fijne olijfolie.  Ik gebruikte een Griekse olie.
  3. Bestrooien met grof zeezout
  4. In huishoudfolie wikkelen en even laten rusten
  5. Gamba kort grillen (eventueel vooraf marineren)
  6. Sla uit huishoudfolie halen en in fijne schijven snijden
  7. Gamba dresseren
  8. Serveren met een vollere wijn die toch wat eik heeft.  Ik koos voor de Pôpa Black Edition White. Krachtige aanzet in de mond, mooie fruitige structuur met vrij lange afdronk en aangename frisse, uitgebalanceerde zuren.  Heel fris bij dit gerecht!
Deel deze pagina:
×
Cave Gaëlle gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Meer informatie
Alle cookies aanvaarden
Voorkeuren bewaren Terug