Gewoon anders, maar eenvoudig en lekker: sla op de grill samen met gamba’s
- De krop sla doormidden snijden en kort grillen
- Rijkelijk overgieten met fijne olijfolie. Ik gebruikte een Griekse olie.
- Bestrooien met grof zeezout
- In huishoudfolie wikkelen en even laten rusten
- Gamba kort grillen (eventueel vooraf marineren)
- Sla uit huishoudfolie halen en in fijne schijven snijden
- Gamba dresseren
- Serveren met een vollere wijn die toch wat eik heeft. Ik koos voor de Pôpa Black Edition White. Krachtige aanzet in de mond, mooie fruitige structuur met vrij lange afdronk en aangename frisse, uitgebalanceerde zuren. Heel fris bij dit gerecht!
- Sla op de grill
- Overgieten met zachte oliefolie
- Bestrooien met grfzeezout
- In huishoudfolie laten rusten
- Dresseren maar
- Een heerlijke Portugese witte wijn
- Het resultaat
Deel deze pagina: