IMG_2219

Topmomentje aan tafel

Wilde zeebaars - biscuit - forel - pickles

17/12/2017

Klassieke biscuit met daarop een heerlijke tartaar van wilde zeebaars.  De tartaar lichtjes bijgekruid met wat grof zout de guérande en bieslook.   In het centrale deel van het bord enkel honingtomaten die kort gemarineerd werden in een vinaigrette salée.  Daarbij een granité van pickles en wat stukje gerookte forel.

Een heerlijk voor-of tussengerecht. (gebaseerd op een recept van Peter Goossens & Peppe Giacomazza)

Als wijn koos ik hier voor de statige Château de Tracy. De volheid van deze wijn is perfect bij de gerooktheid van de forel, maar heeft toch genoeg frisheid om ook aan de pickles te kunnen weerstaan!

Deel deze pagina:
×
Cave Gaëlle gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Meer informatie
Alle cookies aanvaarden
Voorkeuren bewaren Terug