Bij een nieuwe wijn in het gamma hoort een nieuw gerecht! Verrassend en gedurfd: wafels van spaghetti, Belle Flamande en kerry. Hierbij als wijn de Bianco Valentia van La Ginestra.
De spaghetti koken en daarna een lichte binding geven met 2 eieren, mengen en goed afkruiden met peper en zout. Het wafelijzer op maximum, grote portie (dikke laag) verdelen over het wafelijzer en ongeveer 5 minuten bakken.
De kip krokant aanbakken en daarna in de oven verder laten garen. Ondertussen een verse kerrysaus maken. (sjalot stoven, kerrypoeder toevoegen evenals wat kurkuma, even laten bakken en daarna room toevoegen. Alles laten inkoken en op het einde monteren.)
Als garnituur gebruikte ik wat groene aspergestengels en beukenzwammetjes.
De elegante, tropische smaken van de wijn gaven een perfecte match bij dit gerecht. De citrustoetsen zorgden voor een zeer aangename frisheid waardoor het ganse gerecht zeer licht aanvoelde!