IMG_9737

Zomerse finesse

Versheid troef!

24/06/2017

Nieuw geprobeerd: kabeljauw, gepocheerd in een verse fumet, wat witte wijn en net geplukte tuinkruiden.  Hierbij in de oven gegaarde venkel met een gelei van jonge sla uit de serre. Bij dit zomerse gerecht de witte graves gecombineerd: Château Lagupeau, het kleinere broertje van de Beauregard-Ducasse.  Deze droge witte Graves, 70% Sémillon en 30%  Sauvignon Blanc, heeft een zeer mooi evenwicht tussen de zuren en de toetsen van rijp fruit.  De aanwezigheid van wat nootaccenten in de afdronk gaat dan weer prima bij het aardse van de gebruikte kruiden!

Een eenvoudig gerechtje, weinig voorbereiding en superlekker!  De bijhorende wijn kan u uiteraard terugvinden in het gamma van Cave Gaëlle.

 

Deel deze pagina:
×
Cave Gaëlle gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Meer informatie
Alle cookies aanvaarden
Voorkeuren bewaren Terug