Op een warme zomers avond hoort uiteraard een licht gerecht.
Papillot van kabeljauw en een heerlijk glas ‘Anni‘. Deze heerlijke Sauvignon Blanc van Vrede & Lust Estate doet het schitterend bij dit gerecht. De accenten van citrus geven een perfecte frisheid, terwijl de smaak van de granadilla of zoete passievrucht toch voor wat volheid zorgt.
Het gerecht:
Ik gebruikte een vers stuk kabeljauw, kerstomaten, venkel, prei, sjalot, champigons, wortel, lente-ui, verse tijm, verse rozemarijn en wat blokjes gerookt spek.
Aluminiunfolie, met matte kant naar buiten, vouwen. Ik legde eerst wat boter, daarop de ‘harde’ groenten en dan de vis. De resterende groenten, spek en verse kruiden er bovenop. Het geheel overgieten met wat olijfolie en een flinke scheut witte wijn.
Papillot goed dichtvouwen en de bbq op. (afhankelijk van de dikte van de vis 10- tot 15 minuten.)
Serveren met een stukje brood of een handgesneden frietje.
- Alles vers!
- Heerlijke kruiden
- Anni, het nieuwe design voor Casey’s Ridge
- Het resultaat na 10 minuten.
- Zuiderse smaken en geuren
- Prima combinatie met de wijn.
- Smakelijk