IMG_9859

Cascina Amalia Rossese Bianco e tartufo

un successo

02/12/2017

Verse herfsttruffel uit Italië, met de aarde er nog rond… Daar geraak je niet elke dag aan!

Deze keer wel! Dus aan de slag.

Een verse pasta gemaakt,  kleine beetje geparfumeerd met wat truffel en truffelolie.  Daar bij een eenvoudige witte wijnsaus, uiteraard met wat Rossese bianco van het huis Amalia op smaak gebracht.

Bovenaan een chipje van savooikool en uiteraard rijkelijk bestrooid met de schilfers van de herfsttruffel. De Rossese Bianco gaat hier uitstekend bij!  De strogele kleur met enkele gouden tintelingen in het glas verraden de feestelijkheid en finesse van deze wijn.  In de neus heel wat citrus, maar ook passievrucht en wat bloemen van acacia. De zeer mooie frisse structuur en de aanwezigheid van wat hout (12 maanden eik) gaan perfect samen bij het aardse van de truffel.

Hoe enkele eenvoudige authentieke producten een waar feest op tafel brengen!

Deel deze pagina:
×
Cave Gaëlle gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Meer informatie
Alle cookies aanvaarden
Voorkeuren bewaren Terug